Zondag 15 maart

Zondag 15 maart

Ik voel me voos. Een combinatie van een teveel aan alcohol gisteren en de bedenking dat heel dat Corona gedoe mega grote rampen zijn!

Ik wil niet stilzitten. Ik moet iets doen, iets waar ik niet teveel bij moet nadenken. Dus besluit ik de badkamer kastjes leeg te rommelen. ’t Lief werkt buiten. Af ten toe wandelen of fietsen er klantjes voorbij. We slaan een praatje. Het ’t lief vanop zijn gat op de klinkers, ik hangend uit het living raam en zij vanop de straat.

Afspraken die ik gisterenavond nog maakte met een ex-collega en mijn zus zeg ik af. ’t Lief wil nog wel naar de zus. Ik liever niet, dus blijven we thuis.

We besluiten om de komende week onder ons tweetjes te blijven. Nee, we voelen ons niet ziek. Maar wat als we wel ziek zijn en andere mensen ziek maken? Dus nee, thuisblijven it is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *