Vandaag

Gisterenavond maakte ik een to-do lijstje voor vandaag, in mijn hoofd.

Ik zou vroeg opstaan, een nieuwe stofzuiger kopen, boodschappen doen, poetsen (huis en schoenen), koken voor vandaag en morgen, kledingkast uit rommelen en papierwerk doen.

In plaats daarvan, genoot ik een uurtje langer van mijn warme bed, nam ik de tijd voor een kopje koffie, ontbijt & krant, werd ik door mijn zus tot ‘held van de dag uitgeroepen’, maakten we een wandeling – met nodige bevoorradingsstop – in de vrieskou, maakte ik een event aan op Facebook, las ik #40dagenbloggen blogs, keek ik instagram foto’s en tv.

Wel kookte ik voor vandaag.

Het was een fijne dag.

Comments ( 0 )

  Leave A Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Melbourne, Vic
  hello@brunswick.net
  (1) 0483 298 127

  Drop us a line

  Yay! Message sent. Error! Please validate your fields.
  Clear
  © 2014 Thread WP. All rights reserved.