Start to run take 272727

Start to run take 272727

Aan de hoeveelste take ik bezig ben, ik weet het niet meer.

Wat ik wel weet is dat ik nog nooit zover geraakt ben als nu, les 23!? Dat is zeker 23 keer lopen, plus al die lessen die ik herhaalde. Akkoord de 30 lessen / 10 weken hadden volgens een strak schema, rond kerst moeten afgerond zijn. Maar ja, soms had ik het te druk, dan weer deden de knieën pijn en oja er lag nog een keer sneeuw ook,… je kent dat wel, excuses.

Wat me deze keer wel meezit: ik begin elke keer weer. Loop ik een week of langer niet, dan start ik de week nadien weer.

Ook motiverend zijn die vriendinnen van me. Door op instagram foto’s van mijn loopavonturen te posten, zijn er nu vier van hen aan het joggen.

Samen zijn we ingeschreven voor een color run. Het toertje van 4 km, meer moet dat niet zijn voor onze eerste keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *